مواد لازم:
سبزی آش: یک کیلو / گوشت گوسفند: ۲۰۰گرم
جو پوست کنده: ۲۰۰گرم / عدس: ۱۰۰گرم
نخود: ۱۰۰گرم / لوبیا: ۱۰۰گرم
کشک: نیم کیلو / روغن مایع: نصف لیوان
پیاز داغ و نعنا داغ به میزان لازم
دستور پخت:
جو را ۲تا ۳ساعت خیس کنید. پیاز داغ بگیرید و گوشت و جو را با آب روی حرارت کم حدود دو ساعت بپزید.
سبزی و حبوبات پخته شده را اضافه کنید و هرازگاهی به هم بزنید. زردچوبه را در روغن تفت داده و با نیمی از پیاز داغ و نعنا داغ به آش بیفزایید. یکی دو ساعت روی حرارت باشد تا کاملاً جا بیفتد. کشک را به آش اضافه و حرارت را خاموش کنید.
نظر شما